Osnovni podaci o agenciji

Kalkulator iz Sarajeva je nezavisna agencija za zastupanje u osiguranju koja se bavi pružanjem savjeta i pomoći pri izboru osiguranja. Osnovana 2019. godine, naša agencija se fokusira na pružanje vrhunskih usluga i najboljih rješenja za potrebe svakog klijenta. Naš tim čine stručnjaci iz područja osiguranja sa dugogodišnjim iskustvom.

Zašto odabrati nas?

Naša misija je da pružamo stručne i kvalitetne usluge osiguranja, te da uvijek radimo u najboljem interesu naših klijenata.

Klijenti u fokusu

Naša agencija prilagođava svoje usluge pojedincima, porodicama i preduzećima. Mi radimo sa vama kako bismo osigurali vaše zadovoljstvo sa našim uslugama i pružili vam osiguranja koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i ciljeve.

Evo kako pomažemo

Pružamo širok izbor osiguranja koja će pružiti zaštitu u slučaju bolesti ili nezgode, osiguranja za vašu imovinu i vozila, kao i životna osiguranja za svakog člana porodice. Za preduzeća pružamo opcije osiguranja imovine, vozila i rizika poslovanja.

Širok spektar proizvoda

Mi pružamo širok spektar proizvoda i usluga, od osiguranja i registracije vozila, do životnog osiguranja i mnogo više.

Zastupamo vodeće kompanije

Sarađujemo sa vodećim osiguravajućim kompanijama kako bismo vam pružili najbolje ponude i usluge.

Povoljnije cijene

Kao nezavisna agencija, mi imamo pristup širokom spektru proizvoda i kompanija za osiguranje, što nam omogućava da pronađemo povoljnije cijene za naše klijente.

Bez pritiska, bez obaveze kupovine

Mi ne forsiramo prodaju određenih proizvoda ili usluga. Klijenti su slobodni odlučiti šta žele i bez pritiska.

Licence i certifikati

Kao nezavisna agencija za zastupanje u osiguranju, Kalkulator posjeduje sve potrebne licence i certifikate za rad.
Pridržavamo se svih propisa i regulativa u industriji osiguranja.

Obuke i razvoj

Iskustvo

Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u industriji osiguranja, što znači da smo u stanju da pružimo stručan savjet i da riješimo bilo koji problem koji se pojavi.

100%
Nezavisni
14+
Godina iskustva
3koraka
Jednostavno
100%
Besplatna usluga
24/7
Kontakt forma

Kvalitetna podrška

Tu smo da odgovorimo na sva pitanja i da pružimo pomoć u svakom koraku procesa odabira osiguranja. Pružamo kvalitetnu podršku putem telefona, e-maila ili ličnog kontakta kako bismo odgovorili na sva pitanja i probleme klijenata.