Ukratko o Kalkulatoru

U moru osiguravajućih ponuda, gdje svaka tvrdi da je najbolja, Kalkulator donosi promjenu. Osnovan 2019. godine, s vizijom da pruži razumijevanje u svijetu osiguranja.

Ilustracija prikazuje agenta za osiguranje sa štitom žute boje, koji se brani od muškarca koji drži mač i udara mačem u štit.

Nermin Bravić, Vaš nezavisni partner u svijetu osiguranja

Ono što nas izdvaja od ostalih nezavisnih agencija je naša predanost širem spektru usluga.

Pored standardnih osiguravajućih usluga, radimo sa partnerima za registraciju vozila, te smo vam omogućili da uz samo nekoliko klikova obavite kompletnu procjenu troškova registracije vašeg vozila.

Naša vizija

U svijetu koji se stalno mijenja, mi gledamo u budućnost s jasnom vizijom.

Vidimo Kalkulator kao vodeću agenciju za osiguranje u državi, agenciju koju klijenti vole.

Radimo na tome da se ova vizija ostvari kroz neprestano unapređenje naših usluga i održavanje visokog standarda kvaliteta koji naši klijenti očekuju i zaslužuju.

Naša misija

Mi ne radimo za velike kompanije, radimo za vas. Naša misija je da vam pružimo najbolju moguću uslugu, bez ikakvih skrivenih interesa ili preferencija.

Naša misija je da vam pružimo osjećaj sigurnosti i povjerenja u sve aspekte vašeg osiguranja.

Vjerujemo da svaki naš klijent zaslužuje najbolje. Zato smo posvećeni razumijevanju vaših potreba, prilagođavanju naše misije vašim ciljevima i stalnom traženju novih načina da vam pružimo još bolju uslugu.

Šta nas izdvaja u Sarajevu?

Usluga prije svega

Prilagođene usluge osiguranja za pojedince, porodice i poslovne subjekte.

Naši partneri

S ponosom sarađujemo s vodećim osiguravajućim kućama na tržištu.

Posvećenost zajednici

Sarajevo je naš dom, naša zajednica koju iznad svega volimo.

Naša stručnost

Naše temelje gradi Nermin Bravić, osnivač agencije, čije se iskustvo u industriji bankarstva i osiguranja prostire na više od 14 godina.

Ali, ne oslanjamo se samo na iskustvo. Kalkulator je licencirana agencija, sa svim potrebnim certifikatima koji potvrđuju našu stručnost i kompetentnost u pružanju usluga osiguranja.

Na kraju dana, naša stručnost nije samo stvar certifikata i licenci. Ona je ugrađena u sve što radimo – od načina na koji pružamo savjete, do načina na koji se brinemo o našim klijentima.

Zajednica – naša snaga

Kalkulator je više od obične osiguravajuće agencije – mi smo partneri zajednice kojoj služimo.

S posebnom pažnjom podržavamo mlade, jer su oni ključni za dugoročni razvoj Sarajeva.

Kroz različite inicijative i projekte, podržavamo njihov rast, edukaciju, inovativnost i ambiciju.

Naši partneri

Naša partnerstva su pažljivo odabrana kako bi našim klijentima pružila najbolje. Trenutno sarađujemo sa Grawe i Triglav, ali smo otvoreni za promjene koje bi donijele dodatne koristi našim klijentima. Jer na kraju, naši partneri su naša snaga, a mi biramo samo one koji su posvećeni istim visokim standardima kao i mi.

Logo osiguravajućeg društva Triglav, partnera agencije Kalkulator iz Sarajeva.
Logo osiguravajućeg društva Grawe, partnera agencije Kalkulator iz Sarajeva.

Naša filozofija

Vjerujemo da kvaliteta usluge nije samo u brojkama i paketima osiguranja. To je u detaljima, u načinu na koji pristupamo svakom klijentu, u našoj sposobnosti da slušamo i razumijemo jedinstvene potrebe svake osobe koja koristi naše usluge.

BEZ OBAVEZE

Želite besplatnu ponudu​ sada?

Shvatamo da iza svake police osiguranja stoje ljudi, njihovi životi, snovi i strahovi. Zato se u Kalkulatoru trudimo da naše usluge budu više od transakcije – želimo da budu ljudsko iskustvo, iskustvo koje pruža osjećaj sigurnosti i zaštite.

Usluga koju zaslužujete – besplatna i prilagođena Vama.

Scroll to Top