Osiguranje vozila

Pronađite najbolje osiguranje vozila u Sarajevu

Dobrodošli u svijet osiguranja gdje vam pružamo najbolje opcije za osiguranje vozila u Sarajevu. Bez obzira trebate li obavezno osiguranje za registraciju ili kasko osiguranje, mi vam nudimo najpovoljnije i najkvalitetnije opcije. Kao nezavisna agencija, stavljamo vam na raspolaganje izbor – odluka je vaša!

Obavezno auto osiguranje i registracija

Prilagodite svoju policu osiguranja od automobilske odgovornosti uz dodatna pokrića poput zaštite bonusa, osiguranja putnika od nezgode i AO plus osiguranja vozača.

Potpuna sigurnost sa kombinacijama kaska

Zaštitite svoje vozilo uz policu Kasko osiguranja koje uključuje pokrića za štete od krađe, prirodnih nepogoda, sudara sa divljači i ostale štete na vozilu. Osigurajte svoje vozilo danas!

Pouzdani partneri

Logo osiguravajućeg društva Triglav, partnera agencije Kalkulator iz Sarajeva za osiguranje vozila, životnog, imovine, zdravstvenog i drugih vrsta.

Imate pitanja u vezi auto osiguranja?

Kontaktirajte nas putem e-maila

Nazovite nas

Da li se plaća provizija za usluge agencije Kalkulator?

Ne, ne naplaćujemo nikakvu proviziju za naše usluge. Kao nezavisna agencija, cilj nam je pružiti vam vrhunsku uslugu bez ikakvih dodatnih troškova, skrivenih naknada ili provizija.

Kako da dobijem najjeftinije osiguranje vozila u BiH?

Korištenjem našeg Kalkulatora auto osiguranja i registracije, možete dobiti detaljan izračun svih troškova i otkriti najjeftinije osiguranje auta za vaše potrebe. Također, naša agencija pruža usluge usporedbe različitih osiguravajućih društava, što vam omogućava da odaberete najpovoljniju opciju.

Može li se osiguranje vozila platiti na rate?

Kasko osiguranje se može platiti na rate, dok je obavezno osiguranje auta po zakonu potrebno uplatiti u cijelosti. Međutim, kod naših partnera se može platiti na rate putem kreditne kartice.

Zašto odabrati agenciju Kalkulator za osiguranje auta?

Kada se odlučite za osiguranje auta preko naše agencije, možete očekivati niz prednosti:

Besplatne usluge: Naše usluge su potpuno besplatne za sve korisnike. Plaćate isto kao i direktno u društvu, ali imate prednost usporedbe različitih osiguranja i odabira najpovoljnije opcije.
Širok izbor osiguranja: Nudimo obavezno auto osiguranje, kasko osiguranje, kao i dodatna osiguranja kao što su zaštita bonusa, lom stakla, autonezgoda, AO plus.
Lokalni smo: Razumijemo specifičnosti tržišta Sarajeva i individualne potrebe naših klijenata.
Jednostavan proces: Sva osiguranja, uključujući obavezno i dodatna, mogu se ugovoriti na jednom mjestu i u isto vrijeme.
Na slici je Nermin Bravić, vlasnik agencije Kalkulator iz Sarajeva.

Korisnička podrška

Niste sigurni šta Vam je potrebno? Mi smo tu da vam pomognemo! Popunite naš online obrazac ili nas pozovite na 062/737-282 za besplatan, neobavezan savjet!

U Kalkulatoru, radimo zajedno sa vama kako bismo pronašli osiguranje koje je savršeno prilagođeno vašim potrebama.

Scroll to Top